Etusivu> Ajankohtaista > Muista! Kirjastoseuran vuosikokous 9.6., valtakirjat 27.5. mennessä, ehdokasesittelyt seuran sivuilla

Muista! Kirjastoseuran vuosikokous 9.6., valtakirjat 27.5. mennessä, ehdokasesittelyt seuran sivuilla

  • Suomen kirjastoseuran vuosikokous pidetään torstaina 9.6.2016 klo 13.00 Helsingissä pääkirjastossa Pasilassa, os. Rautatieläisenkatu 8. Esillä on sääntömääräiset vuosikokousasiat.
  • Kokousta ennen koulutusaiheinen seminaari Koulutus, mihin viet kirjastoalaa? klo 10-12 Pasilan kirjaston auditoriossa.

http://suomenkirjastoseura.fi/ajankohtaista/artikkeli/555/kirjastoseuran-koulutus-mihin-viet-kirjastoalaa/

Vuosikokouksen asialistalla on Kirjastoseuran hallituksen jäsenten vaali, jossa valitaan neljä jäsentä (toimikausi 2017-18) sekä kolme varajäsentä (toimikausi 2017).

Vuosikokouksessa voi äänestää myös valtakirjalla. Seuran kokouksessa on jokaisella seuran äänivaltaisella jäsenellä yksi ääni. Jäsen voi käyttää äänioikeuttaan myös asiamiehen välityksellä valtakirjalla. Yksi asiamies voi esittää korkeintaan viisi valtakirjaa. Valtakirjat tulee toimittaa tarkistettaviksi ennen seuran kokousta. Yhteisöjäsenen äänivaltaa voi käyttää vain sen laillisesti valtuuttama edustaja.

Toimita valtakirja 27.5.2016 mennessä (valtakirjan voi toimittaa myös sähköisesti osoitteeseen ) seuran toimistoon osoitteella Suomen kirjastoseura, Runeberginkatu 15 A 6, 00100 Helsinki. Merkitse kuoreen ”Vuosikokous”.

HUOM! Valtakirjalla äänestävät tai heidän asiamiehensä eivät voi suorittaa jäsenmaksua kokouspaikalla vaan jäsenmaksun tulee olla maksettu 27.5.2016 mennessä. Kirjastoseuran sääntöjen pykälän 5 mukaan ”jäsenillä, joiden jäsenmaksu on erääntynyt, ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa”.

Valtakirja löytyy Kirjastoseuran sivuilta osoitteesta http://suomenkirjastoseura.fi/jasenille/valtakirja-vuosikokoukseen/

Muista allekirjoittaa valtakirja!

Hallitusehdokkaiden esittelyt:

http://suomenkirjastoseura.fi/jasenille/vuosikokous/hallitusehdokkaat/

Tervetuloa!