Etusivu> Ajankohtaista > Kirjastoseuran jäsenetuna lippuja Turun ja Helsingin kirjamessuille

Kirjastoseuran jäsenetuna lippuja Turun ja Helsingin kirjamessuille

Turun kirjamessut järjestetään Turun messukeskuksessa 1.-3.10.2021.

Suomen kirjastoseura tarjoaa jäsenilleen jäsenetuna lippuja (1 lippu / jäsen) Turun kirjamessuille. Lippuja on rajallinen määrä, ja ne arvotaan määräainaan mennessä osallistuneiden kesken.

Kirjastoseuran jäsenet voivat osallistua arvontaan 26.9.2021 saakka. Arvomme liput maanantaina 27.9.2021 ja ilmoitamme osallistujille sähköpostitse tuloksista.

Turun kirjamessujen teemana on tänä vuonna musiikki, lue lisää ja katso messuohjelma täältä.

Suomen kirjastoseuran ohjelmasta Turun kirjamessuilla saat lisätietoa täältä.

Osallistu Turun kirjamessujen lippuarvontaan

Tarjoamme jäsenille lippuja myös Helsingin kirjamessuille (1 lippu / jäsen). Helsingin kirjamessut järjestetään 28.-31.10.2021. Näitäkin lippuja on rajallinen määrä. Arvomme liput määräaikaan mennessä arvontaan osallistuneiden jäsenten kesken.

Helsingin kirjamessujen jäsenlippuarvontaan voit osallistua 24.10.2021 saakka. Arvomme liput maanantaina 25.10.2021 ja ilmoitamme osallistujille tuloksista sähköpostitse.

Osallistu Helsingin kirjamessujen lippuarvontaan