Etusivu> Kirjastolehti > Tule mukaan!

Tule mukaan!

Lasten-osastolla-Mwanzan-kirjastossa-Tansaniassa.

Kirjastot ja kehitys on kirjastoväen oma projekti, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa kirjastoalan kehittämiseen Namibiassa ja Tansaniassa. Sinun tukesi on arvokas, sillä vain keräämällä projektin omavastuuosuuden (n. 20 000 € vuodessa) voimme jatkaa yhteistyötämme kumppaniemme kanssa. Voit osallistua hankkeeseen monella tavalla!

Lisää tietoa osoitteessa http://suomenkirjastoseura.fi/kirjastot-ja-kehitys

 

Näin voit auttaa!

* Käy tykkäämässä www.facebook.com/kirjastokehitys, niin pysyt mukana uutisvirrassamme!

* Täyttääkö kirjastosi vuosia? Liity Toivakan, Tampereen, Kallion ja Jämsän kirjastojen hyvään seuraan. Nämä kirjastot pyysivät synttärivieraitaan osoittamaan huomionosoituksensa Kirjastot ja kehitys projektille – suuret kiitokset siitä!

* Onko kollegallasi tai ystävälläsi merkkipäivä? Lähetä hänelle kotisivumme kautta sähköinen kortti, jossa kerrot tukeneesi hankettamme. Voit myös tulostaa kortin ja käyttää sitä paperimuodossa.

* Anna eettinen lahja ja ohjaa joululahjarahasi kehitysyhteistyöhankkeelle! Kerro päätöksestäsi joulukorttimme avulla.

* Osta kirjastokassi – joko itsellesi tai lahjaksi. Välitämme myös isoja eriä jälleenmyyntiin. Yksittäiskappaleiden hinta: 3 € / kpl + postikulut, isommat erät halvemmalla.

* Runoja rakkaalle? Kirjastolehden ja BoD:in yhteistyössä tekemän Sanoja rakkaudesta -kirjan tuotto menee kokonaisuudessaan hankkeellemme.

* Liity Kirjakaveri -kampanjaan: kirjastoja rohkaistaan tekemään yhteistyötä lähikoulunsa kanssa hankkeessa, jossa oppilaita kannustetaan lukemaan, tutustumaan kansainvälisiin asioihin ja tukemaan projektiamme.

* Haasta työtoverisi ja ystäväsi mukaan osallistumaan hankkeeseen!

* Osallistu kansainvälisyyskasvatukseen ja rasismin vastaiseen toimintaan järjestämällä näyttelyitä ja tapahtumia kirjastossasi.

Namibiassa: Maria-Ausiku-opastaa tietokoneiden kanssa.