Etusivu> Ajankohtaista > Tule mukaan tekemään vaikuttajavideota

Tule mukaan tekemään vaikuttajavideota

Kirjastoseuran yksi keskeisimmästä tehtävistä on edistää yleisten kirjastojen asemaa ja kertoa poliitikoille, miksi kirjastoja pitää tukea. Ensi kevään eduskuntavaalien osalta tavoitteenamme on, että kirjastot näkyvät raikkaalla ja positiivisella tavalla mukana kampanjoinnissa.

Olemme nyt suunnittelemassa uutta vaikuttajavideota, johon etsimme sanavalmiita, eri taustoista tulevia kirjastoalan ammattilaisia eri puolilta Suomea.

Jos haluat olla mukana kertomassa kirjastojen tarinaa, niin kuvaa meille lyhyt (maks. 60 sek.) video, jossa esittelet itsesi ja kerrot lyhyesti, miksi kirjastossasi tehdään tärkeää työtä. Videon teknisellä laadulla ei ole väliä, vaan sen voi mainiosti kuvata esimerkiksi kännykällä. Linkin videoon voi lähettää sähköpostitse otsikolla “Vaikuttajavideo” osoitteeseen info @ fla.fi esim. We Transferin avulla.

Kirjastoseura järjestää syksyllä Helsingissä kuvauspäivän, jonka aikana kuvataan n. 4-6 henkilön kommentit vaikuttamisvideoon. Videon keskiössä ovat videossa esiintyvät kirjastoalan ammattilaiset sekä heidän kokemuksensa kirjastotyöstä. Hae nyt mukaan!