Etusivu> Ajankohtaista > Suomen kirjastoseura etsii tuottajaa

Suomen kirjastoseura etsii tuottajaa

Etsimme tekijää, jolla on vahva kokemus tapahtumatuottamisesta ja monipuolinen viestinnällinen osaaminen.

Olet innostunut kirjastoista. Seuraat kulttuurialaa herkällä korvalla ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi.

Suomen kirjastoseura on järjestö, joka edistää kirjastojen asemaa ja kehittää alan ammattilaisten osaamista. Tavoitteemme on olla kirjastoalan ajatusjohtaja ja haluttu yhteistyökumppani.

Tuottajana tehtäväsi on seuran tapahtumien (isoimpana Kirjastopäivät), kampanjoiden ja kirjamessuohjelmien suunnittelu ja toteuttaminen. Lisäksi tehtävään kuuluu viestinnällistä työtä eli tekstien kirjoittamista, verkkosivujen päivittämistä ja uutiskirjeitä.

Sinulla on hyvät organisointitaidot, osaat sitoutua projektiluonteiseen työskentelyyn ja saat myös muut mukaan. Olet oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen tekijä ja sinulla on näkemystä myös tapahtumien markkinointiin.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tuottajan työstä tai vastaavasta, erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa, kokemusta kirjoittamisesta ja tekstien editoimisesta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Ruotsin kielen taidosta ja visuaalisesta osaamisesta on työssä paljon etua.

Etsimme joukkoomme luovaa ammattilaista, joka viihtyy pienessä työyhteisössä ja kokee monipuolisen työnkuvan omakseen. Tarjoamme motivoivan järjestötyön kirjastojen tukena, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kilpailukykyiset edut.

Työ alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan ja tehtävä on vakituinen. Haastattelut pidetään 24.10.2019. Palkkaus on 3500 €/kk.

Lähetä hakemuksesi 11.10.2019 mennessä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen . Liitä hakemukseen ansioluettelo ja muutama tekstinäyte (esim. lehtijuttu, tiedote) sekä mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä: toiminnanjohtaja Rauha Maarno, puh. 044 7481801, seuraavina aikoina: pe 27.9. klo 9-12, 30.9. klo 13-16 ja 2.10. klo 13-16.