Etusivu> Ajankohtaista > Mikko Mäkelä – ja Hilkka M. Kauppi -palkinnot. Lähetä ehdotuksesi Kirjastoseuran palkintojen saajiksi 18.3.2016 mennessä

Mikko Mäkelä – ja Hilkka M. Kauppi -palkinnot. Lähetä ehdotuksesi Kirjastoseuran palkintojen saajiksi 18.3.2016 mennessä

Suomen kirjastoseuran tutkimus- ja palkintorahastosta jaetaan vuosittain Hilkka M. Kauppi ja Mikko Mäkelä -palkinnot. Molempiin palkintoihin haetaan nyt hyviä ehdokkaita.

Hilkka M. Kauppi -palkinto

Palkinto jaetaan tunnustuksena kirjastotoiminnassa tehdystä teosta tai työstä, joka on edistänyt kirjastoalan kehitystä ja tunnetuksi tekemistä sekä avartanut alaan liittyviä näkemyksiä. Ehdotuksia palkinnon saajasta voivat tehdä Kirjastoseuran jäsenet.

Mikko Mäkelä -palkinto

Palkinto jaetaan tunnustuksena ja huomionosoituksena kirjastoalalla tehdystä pitkäaikaisesta tai muuten ansiokkaasta työstä. Ehdotuksia palkinnon saajasta voivat tehdä kirjastot tai muut yhteisöt.

Kirjastoseuran hallitus ottaa vastaan ehdotuksia palkinnonsaajiksi 18.3.2016 mennessä. Ehdotukset perusteluineen voi lähettää toiminnanjohtaja Rauha Maarnolle ().

Lisätietoa palkinnoista:

http://suomenkirjastoseura.fi/tietoa-seurasta/apurahat-ja-palkinnot/