Etusivu> Ajankohtaista > Lukuinnon tuloksia: kouluttajapankki, ideapankki ja Lukuinto-opas

Lukuinnon tuloksia: kouluttajapankki, ideapankki ja Lukuinto-opas

Lukuinto päättyi kesäkuun lopussa.  Pilotoinnin aikana järjestettyjen koulutustapahtumien kouluttajista ja lukuinnon yhteistyökumppaneista on koottu verkkosivuille monilukutaitojen kouluttajapankki, jota toivottavasti pystytte hyödyntämään omissa koulutuksissanne. http://lukuinto.fi/koulutus/kouluttajapankki.html.

Lukuinto-pilottiparien testaamista ja kehittämistä menetelmistä koostetut Lukuinto-ideapankki http://lukuinto.fi/ideapankki.html ja Lukuinto-opas http://www.lukuinto.fi/media/materiaalit/lukuinto_opas.pdf löytyvät tulostettavina versioina suomeksi, mutta myös ruotsiksi ja englanniksi lukuinto.fi -sivustolta.

Sivuilla on myös yhteistyökumppaneiden kanssa tuotettu vanhemmille suunnattu ”Kiedo meidät tarinaan” -opas. Lukuinnon verkkosivuille www.lukuinto.fi on lisäksi koottu materiaalia, joista osa on helposti tulostettavissa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö julkistaa Lukuinto-ohjelman loppuraportin syksyllä 2015. Lukuinto-opas jaetaan kaikille kouluille ja kirjastoille elokuussa 2015.