Etusivu> Ajankohtaista > Haemme jäseniä Kirjastoseuran hallitukseen

Haemme jäseniä Kirjastoseuran hallitukseen

Seuran hallitukseen valitaan vuosikokouksessa 4 varsinaista jäsentä ja 3 varajäsentä.

Suomen kirjastoseuran hallitus tarvitsee sinua!

Suomen kirjastoseura on avoin ja sitoutumaton järjestö, valtakunnallinen ja kansainvälinen toimija, joka edistää yleisen kirjaston toimintaedellytyksiä. Seuran hallituksen toiminta pohjautuu seuran strategiaan, jonka mukaisesti hallitus tukee ja kehittää kirjastoja eri puolilla maata yleisiä kirjastoja koskevan lain hengessä. Hallituksen tehtävänä on myös kuunnella kirjastoalan toimijoita ja kirjastoja ympäröiviä yhteisöjä sekä pitää yllä vuorovaikutteisia suhteita päättäjiin.

Seuran hallitukseen kaivataan sinua, joka olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, tuot ajatuksesi julki ja olet yhteispelaaja. Me Kirjastoseurassa arvostamme sitä, että koet yleisen kirjaston tärkeäksi riippumatta taustastasi ja haluat toimia seuran hallituksessa. Haluat verkostoitua monimuotoisessa yhteiskunnassa ja olla luomassa uutta, innostavaa toimintaa kirjastojen ja kirjastonkäyttäjien hyväksi. 

Kirjastoseuran vuosikokouksessa to 15.10.2020 Tampereella valitaan neljä (4) hallituksen varsinaista jäsentä kaudelle 2021-22 ja kolme (3) hallituksen varajäsentä vuodelle 2021. Ehdolle voit asettua 3.9.2020 asti.

Lähetä ehdokastiedot (ehdokkaan nimi, mitä teet, mistä olet ja kuva, ehdokkaan on oltava Kirjastoseuran jäsen) 3.9.2020 mennessä vaalivaliokunnalle Kirjastoseuraan osoitteeseen .

Ehdokkaan tulee myös vastata näihin kysymyksiin:

  1. Kuka olet? Esittele itsesi 50 sanalla.
  2. Minkälaisen haasteen haluaisit heittää kirjastojen henkilökunnalle?
  3. Mitä ennenkokematonta haluaisit nähdä kirjastolle tapahtuvan seuraavan 30 vuoden aikana?

Kirjastoseuran hallitus 2020: http://suomenkirjastoseura.fi/yhteystiedot/hallitus/