Etusivu> Ajankohtaista > Hae Suomen kirjastoseuran mentorointiohjelmaan

Hae Suomen kirjastoseuran mentorointiohjelmaan

Haluatko kehittyä ja laajentaa osaamistasi työssäsi?

Oletko tullut äskettäin kirjastoalalle tai siirtymässä uusiin tehtäviin? Kaipaatko tukea omien päämääriesi selkeyttämiseen? Mentorointiohjelma auttaa sinua tunnistamaan ja kehittämään omaa osaamistasi. Ohjelma on maksuton ja aktoreiksi voivat hakea Suomen kirjastoseuran jäsenet.

Katso videolta, kun kokenut mentori Kirsti Tuominen kertoo, mitä hyötyä ohjelmasta on kirjastoalan ammattilaiselle: https://youtu.be/BWY8QWNv1XU

Meillä on ilo ilmoittaa, että haku Kirjastoseuran mentorointiohjelmaan on nyt avattu ja ohjelma käynnistyy tammikuussa 2019. Ohjelman kesto on noin kuusi kuukautta.

Kirjastoseuran mentorointiohjelmassa kokeneempi asiantuntija (mentori) ohjaa kollegaa (aktoria) hänen ammatillisessa kehittymisessään ja työn ajankohtaisissa haasteissa. Kokemukset, näkemykset ja osaaminen välittyvät luottamuksellisissa kahdenkeskisissä keskusteluissa. Ryhmätapaamisssa ohjelmaan osallistujat saavat jakaa näkemyksiään ja oppia toisiltaan. Ohjelma on tarkoitettu kaikille kirjastoalan ammatillaisille. 

Haemme ohjelmaan sekä mentoreita että aktoreita.

Tällä kertaa ohjelman teemoja ovat  johtaminen, palvelumuotoilu ja kansainvälisyys. Toivomme kaikilta mukaan hakevilta  kiinnostusta vähintään yhteen teemoista. Tarpeen mukaan keskustelut voivat koskea myös muita työelämän alueita. Ilmoittaudu mukaan 10.12.2018 mennessä ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Ensimmäinen tapaaminen pidetään vuoden 2019 alussa.

Katso lisätietoa ohjelmasta ja hakulomakkeet

Hae aktoriksi tästä

Hae mentoriksi tästä

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä Kirjastoseuran toimiston, kerromme mielellämme lisää.