MITÄ KIRJASTOSEURA TEKEE?

Kirjastoseuran mentorointiohjelma

Kirjastoseuran mentorointiohjelmassa kokeneempi asiantuntija (mentori) ohjaa kollegaa (aktoria) hänen ammatillisessa kehittymisessään ja työn ajankohtaisissa haasteissa. Kokemukset, näkemykset ja osaaminen välittyvät luottamuksellisissa kahdenkeskisissä keskusteluissa. Ryhmätapaamisssa ohjelmaan osallistujat saavat jakaa näkemyksiään ja oppia toisiltaan. Ohjelma on tarkoitettu kaikille kirjastoalan ammattilaisille.

Vaikuttava johtaja – mentorointiohjelma alkaa helmikuussa 2021

Kirjastoseurassa alkaa syksyllä Vaikuttava johtaja -mentorointiohjelma. Ohjelmassa opit vaikuttamaan kunnan päätöksentekoon. Miten esitellä asioita päättäjille? Miten luoda hyviä mediasuhteita? Miten kehittää johtajan omaa viestintää? Ohjelma on suunniteltu kirjastokentältä tulleen palautteen perusteella ja tavoitteena on vahvistaa kirjastoalan ammattilaisten osaamista.

Ohjelman aktorit on valittu ja heille on ilmoitettu valinnasta. Mentorointiohjelma auttaa sinua tunnistamaan ja kehittämään omaa osaamistasi. Ohjelma on maksuton ja aktoreiksi voivat hakea Suomen kirjastoseuran jäsenet. Tulevista ohjelmista saat tietoa esim. tilaamalla uutiskirjeemme.