Kirjaston päivä 19.3. - Liity mukaan!

Haastamme kirjastot mukaan kampanjapäivään.

Kirjaston päivää vietetään torstaina 19. maaliskuuta. Kirjastot ympäri Suomea voivat osallistua kampanjaan. Ohjeet ja ilmoittautuminen alla. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa.

Kirjaston päivä kertoo kirjaston työstä tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja lukutaidon edistämiseksi.

Suomen kirjastoseura haastaa kaikki kirjastot mukaan kampanjapäivään!

Kirjaston päivän tapahtuma on paikallisesti kirjaston itsensä päätettävissä ja räätälöitävissä. Jos oma väki ei riitä, kutsu mukaan tueksi kirjaston yhteistyökumppaneita.

Kirjastoseura vastaa kokonaisuuden koordinoinnista, tuottaa päivän visuaalisen ilmeen ja materiaalit kirjastojen käyttöön. Viestimme suurelle yleisölle ja medialle kirjaston uusista palveluista ja palveluasenteesta. Tuotamme myös kirjastofaktat ja jaettavaa materiaalia.

Ilmoita kirjastosi mukaan ja esitä meille toiveita päivästä tällä lomakkeella: Ilmoittautuminen

Lähetämme ilmoittautuneille tietoa Kirjaston päivän etenemisestä, materiaaleista ym.

Lisätietoja Kirjaston päivästä sähköpostitse osoitteesta: info@fla.fi