Etusivu> Ajankohtaista > Yhteistyökumppani Venäjältä kirjastoalan hankkeisiin?

Yhteistyökumppani Venäjältä kirjastoalan hankkeisiin?

Toisiko yhteistyö venäläisen kirjaston kanssa uusia ideoita palveluihin ja toimintaan maahanmuuttajien kanssa? Vai haluaisitko olla mukana tekemässä suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi Venäjällä? Kiinnostaako aineistovaihto? Kehitä oma ideasi 1.2.2016 mennessä ja tule mukaan suomalais-venäläiseen kulttuuriyhteistyöhön.

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin avulla löydät sopivan yhteistyökumppanin taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Kumppania voivat etsiä foorumin kautta niin erilaiset organisaatiot, yhteisöt kuin yksittäiset toimijatkin. Mukana on sekä ammattilais- että harrastajatoimijoita. Yhteistyökumppanin etsintä on maksutonta.

Yhteistyökumppanin etsiminen Venäjältä käynnistetään täyttämällä 1.2.2016 mennessä hanke-ehdotuslomake. Lomake ja tarkemmat ohjeet: http://www.kultforum.org/fi/tervetuloa-suomalais-venalaisen-kulttuurifoorumin-hanketietokantaan

Venäläiset yhteistyökumppaniehdokkaat selviävät touko-kesäkuun aikana ja suomalainen toimija saa päättää kenen kanssa aloittaa keskustelut. Kulttuurifoorumin piiriin voi tuoda myös jo olemassa olevan yhteistyön ja neuvotella sen jatkosta foorumissa. Tässäkin tapauksessa täytetään hanke-ehdotuslomake.

Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus osallistua 30.9.–1.10.2016 Tampereella järjestettävään kulttuurifoorumitapahtumaan ja neuvotella siellä tulkin avustuksella. Samalla voi hyödyntää foorumin tarjoamat mahdollisuudet osallistua seminaareihin, verkottua laajemmin muiden toimijoiden kanssa ja saada hankeneuvontaa.

Foorumitoiminta käynnistyi vuonna 2000 ja kuluneiden vuosien aikana foorumin kautta on löydetty kumppanit lähes 1000 yhteistyöideaan. Kirjastoalan yhteistyö ja hankkeet ovat olleet mukana useassa foorumissa.

Suomalais-venäläistä kulttuurifoorumitoimintaa toteuttavat yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö, Venäjän kulttuuriministeriö sekä Suomi-Venäjä-Seura.

Lähde mukaan antoisaan yhteistyöhön ja ylläpidä kulttuuridialogia! Tee hanke-ehdotus 1.2.2016 mennessä!

Lisätiedot:.www.kultforum.org www.fb.com/kultforum  #kultforumProjektikoordinaattori Sisko Ruponen, puh. (09) 693 8688, 040 841 0430