Etusivu> Menneet tapahtumat > Suomen kirjastoseuran vuosikokous 30.9.2021

Suomen kirjastoseuran vuosikokous 30.9.2021

Suomen kirjastoseuran hallitus kutsuu jäsenistön vuosikokoukseen 30.9.2021 klo 17 alkaen Turkuun, panimoravintola Kouluun (os. Eerikinkatu 18).

Vuosikokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoittaudu vuosikokoukseen 27.9.2021 mennessä oheisesta linkistä. Etukäteen ilmoittautuminen on tärkeää, jotta voimme varmistaa turvallisen ja sujuvan tapahtuman.

Ilmoittaudu vuosikokoukseen

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Vuosikokouksen asialistalla on myös Kirjastoseuran puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta.

Pääset tutustumaan hallitusvaalissa ehdolla oleviin henkilöihin  täällä.

Voit äänestää hallituksen jäsenten vaalissa joko ennakkoon sähköisesti tai paikan päällä vuosikokouspaikalla. Sähköinen äänestysjärjestelmä on auki 14.9.–27.9.2021. Vuosikokouspaikalla äänestäminen on mahdollista ennen vuosikokousta klo 14–16 välillä. Äänestysjärjestelmään kirjautumiseen tarvitaan jäsenen sähköpostiosoite, sen voit ilmoittaa tällä lomakkeella.

Kootut äänestysohjeet vuosikokoukseen 2021 voit lukea täältä.

Kirjastoseuran jäsenet voivat esittää vuosikokoukselle aloitteita ja käsiteltäviä asioita. Lähetä esityksesi kirjallisesti hallitukselle viimeistään neljä viikkoa ennen vuosikokousta sähköpostitse osoitteeseen: info @ fla.fi.