Etusivu> Ajankohtaista > Kirjastopäivien iltatilaisuuksissa loistavia musiikkiesityksiä!

Kirjastopäivien iltatilaisuuksissa loistavia musiikkiesityksiä!

Baritoni Waltteri Torikka konsertoi Kirjastopäivien Kirjastoiltamissa 16.6.2022.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Torikan ohjelmisto esiintyjänä ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin. Kirjastoiltamissa kuullaan Torikan esittämänä kesäiseen iltaan sopiva tunnelmallinen musiikkikattaus. Konsertin kesto 45 min.

Kirjastopäivillä on tiedossa upeita musiikkiesityksiä, kun multi-instrumentalisti Lauri Schreck tarjoilee sähkökanteleen sulosointuja Kirjastopäivien avajaisissa 15.6.2022. Kaupungin vastaanotolla on puolestaan luvassa New Orleans -jazzia The Hämpton Dixiebandin tahdissa sekä  Sibeliuksen elämäntyön tulkkina esiintyvän pianotaiteilijan Tuomas Nikkasen taidonnäytteitä. Tutustu esiintyjiin täällä.

Kirjastopäivät tuovat sadat kirjastoammattilaiset ja sidosryhmät yhteen pitkän odotuksen jälkeen. Olethan jo varannut paikkasi päiville? Ilmoittaudu mukaan ja osallistu myös ikimuistettaviin iltatilaisuuksiin.