Etusivu> Ajankohtaista > Kirjastopäivät ovat sinua varten – ilmoittaudu mukaan!

Kirjastopäivät ovat sinua varten – ilmoittaudu mukaan!

Kirjastopäivien teema, ”Kirjasto on kunnan sydän”, kutsuu pohtimaan kirjaston merkitystä kulttuurin ja sivistyksen keskuksena.

Kirjastopäivien järjestäjät ovat rakentaneet kokonaisuuden, jonka tärkein kohde olet sinä ja sinun työsi. Kirjaston käyttäjillä on monenlaisia odotuksia ja tarpeita, joiden yhteensovittaminen arjessa ei aina ole yksinkertaista. Sinun työsi ja halusi oppia ja uudistua mahdollistavat sen, että kirjasto vastaa näihin tarpeisiin ja haasteisiin mahdollisimman hyvin.

Kirjastopäivien tärkeä osa on vuorovaikutus kollegoiden kanssa. Toivomme että tulet paikalle kertomaan omat kuulumisesi niin muille ammattilaisille kuin myös meille Kirjastoseuran väelle. Olemme kaikki paikalla oppimassa, jotta voimme jatkossa tehdä entistä parempaa työtä kirjastojen puolesta.

Juha Manninen, Suomen kirjastoseuran toiminnanjohtaja

***

Valtakunnalliset Kirjastopäivät on Suomen suurin kirjastoalan ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen sadat kirjastoalan ammattilaiset ja keskeisimmät toimijat.

Kirjastopäiviä vietetään 4.-6.6.2024 Kuopion Musiikkikeskuksessa ja ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avattu.

Varmista itsellesi paikka vuoden upeimmassa kirjastoalan ammattilaisten yhteisessä tapahtumassa Early Bird -hintaan ja ilmoittaudu mukaan heti!

Kirjastopäivien sivut: kirjastopaivat.fi