Etusivu> Ajankohtaista > Kirja-Suomi 2017, suomalaisen kirja-alan yhteistyöhanke

Kirja-Suomi 2017, suomalaisen kirja-alan yhteistyöhanke

Kirja-Suomi 2017 on suomalaisen kirja-alan yhteistyöhanke 100-vuotiaan Suomen hyväksi. Kirja-Suomi edistää lukemista ja kirjallisuuden näkyvyyttä koko itsenäisyyden juhlavuoden ajan. Tapahtumat ja teemaviikot pyörivät läpi vuoden, erityisesti esiin nousee suomalainen tietokirjallisuus. Hankkeen kohderyhmänä ovat aikuiset lukijat, ja se kytkeytyy osaksi Valtioneuvoston kanslian koordinoimaa Suomi 100 -juhlavuotta.

Kirja-Suomi 2017 -hankkeen toteuttavat yhteistyössä useat eri kustantajat, kirjailijajärjestöt, kirjakaupat, kirjastot, järjestöt sekä muut yhteistyöhön mukaan lähteneet toimijat. Yhteistyöverkosto tuottaa vuoden aikana lukuisia tapahtumia, jotka tulevat löytymään hankkeen yhteisestä tapahtumakalenterista osoitteesta www.kirja-suomi.fi. Juhlavuoden päätapahtuma on uusi Baba Lybeck, kirja vieköön! -kirjallisuustapahtumasarja Helsingissä.

 

Tule mukaan rakentamaan Kirja-Suomea!

Kirja-Suomi 2017 on avoin verkostohanke. Siihen osallistuminen on yksinkertaista: voit suunnitella uuden tapahtuman tai liittää jo olemassa olevaa toimintaa osaksi Kirja-Suomea lataamalla logon käyttöösi ja lisäämällä tapahtuman osaksi ohjelmakokonaisuutta osoitteessa www.kirja-suomi.fi. Kirjan vuosi ry kutsuu koko Suomen juhlimaan 100-vuotiasta Kirja-Suomea!

 

Hankkeen koordinoi kirja-alan yhteistyöjärjestö Kirjan vuosi ry.  Se on voittoa tavoittelematon kirja-alan yhteistyöjärjestö, jonka tarkoituksena on parantaa kirjan ja lukemisen asemaa Suomessa, edistää lukuharrastusta Suomessa sekä yhdistää kirja-alan toimijoita yhteisiin tavoitteisiin. 

 

Lisätietoa

Kirja-Suomi 2017 -hanke: Laura Karlsson, toiminnanjohtaja, Kirjan vuosi ry

050 5715511 www.kirja-suomi.fi