Etusivu> Ajankohtaista > Alle kaksi kuukautta Kirjastopäiviin!

Alle kaksi kuukautta Kirjastopäiviin!

Tutustu Kirjastopäivien ohjelmaan ja esiintyjiin.

Kesäkuun alussa 4.-6.6.2024 vietetään Kirjastopäiviä ainutlaatuisessa kesäkaupungissa Kuopiossa. Kirjastopäivillä voi ajankohtaisen ja mielenkiintoisen ohjelman lisäksi nauttia myös itse kaupungista. Kallavesi ja Puijontorni rajaavat kaupungin keskustaa ja Kuopion vihreät puistot keskellä kaupunkia tarjoavat kauniita hengähdyspaikkoja Kirjastopäiville kiiruhtaville ja iltariennoista palaaville.

Kirjastopäivien ohjelman keskeisimpiä teemoja ovat tänä vuonna kirjaston vaikuttavuus ja sivistystyö, kirjastoammattilaisten monipuolinen ammattitaito ja siihen kohdistuvat odotukset, yhdenvertaisuus ja antirasismi sekä vihapuhe ja demokratia. Vastapainoksi voi jalalla pistää koreasti muun muassa 5.6. Kuopion pääkirjastossa järjestettävissä Kirjastoiltamissa.

Kirjastopäivien verkkosivuilta löytyy myös Esiintyjiät-sivu, josta pääset tutustumaan tapahtuman puhujiin, kouluttajiin, työpajojen vetäjiin ja esiintyjiin.

Luvassa on monipuoliset  ja mielenkiintoiset kolme päivää Kirjastopäivien merkeissä Kuopiossa. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!