Työryhmät

Asiakaspalvelutyöryhmä 

Asiakaspalvelutyöryhmä

SUOMEN KIRJASTOSEURAN ASIAKASPALVELUTYÖRYHMÄ TARVITSEE LISÄVOIMIA SINUSTA!

Sinä yhteistoiminnasta ja työryhmätyöskentelystä pitävä kirjastoalan ammattilainen, joka näet tärkeänä vahvistaa ja kehittää kirjastojen asiakaspalvelua sekä omaa ammatillista osaamistasi. Kirjastojen palvelutarjonta muuttuu ja moninaistuu, muutoksen alla on myös kirjastojen asiakaspalvelu.

Haluatko verkostoitua kirjastoalan osaajien kanssa? Haluatko päästä keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja innostua uudesta yhdessä muiden kanssa? Mitä kirjastot tarjoavat ja mitä asiakkaat meiltä odottavat, sitä voimme pohtia yhdessä Asiakaspalvelutyöryhmässä. Tule rohkeasti mukaan nyt, paikkoja on rajoitetusti. Kysy lisää Liisa Saavalainen, liisa.saavalainen@gmail.com.

Suomen kirjastoseuran työryhmät vahvistavat jäsenten ammatillista osaamista ja tarjoavat mahdollisuuden tavata alan ammattilaisia ympäri Suomen.  Haemme nyt uusia jäseniä kaudelle 2017-18. Kirjastoseura korvaa työryhmien jäsenten matkakulut kokouksiin. Työryhmän jäsenten täytyy olla Kirjastoseuran jäseniä. Voit lähettää hakemuksen työryhmän jäseneksi 6.3.2016 klo 14 mennessä osoitteeseen: info@fla.fi

ASIAKASPALVELUTYÖRYHMÄN TOIMINTA-AJATUS 2017:

Asiakaspalvelutyöryhmä nostaa esiin ammatillisen osaamisen ja oman jaksamisen tärkeyden kirjaston asiakaspalvelussa.

Asiakaspalvelutyöryhmä etsii uusia jäseniä

Asiakaspalvelutyöryhmä tarvitsee lisävoimia sinusta, yhteistoiminnasta ja työryhmätyöskentelystä pitävä kirjastoalan ammattilainen, joka näet tärkeänä vahvistaa ja kehittää kirjastojen asiakaspalvelua sekä omaa ammatillista osaamistasi. Kirjastojen palvelutarjonta muuttuu ja moninaistuu, muutoksen alla on myös kirjastojen asiakaspalvelu.

Mitä tarjoamme ja mitä asiakkaat meiltä odottavat, sitä voimme pohtia yhdessä asiakaspalvelutyöryhmän toimintaan osallistuvana. Tule rohkeasti mukaan nyt, paikkoja on rajoitetusti. Kysy lisätietoja ryhmän työskentelystä Liisa Saavalaiselta (liisa.saavalainen@gmail.com).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 24.2.2017 mennessä sähköpostitse Suomen kirjastoseuralle osoitteeseen info@fla.fiHuomioithan, että työryhmän jäsenten tulee olla Kirjastoseuran jäseniä.  

Kirjastoseuran hallituksen edustaja: Kaisa Inkeroinen (kaisa.inkeroinen@ylitornio.fi)

 

« Takaisin Työryhmäsivulle