Oletko kirjastOn puolella?

- näytä se! 

Me haluamme, että kuntiin valitaan päättäjät, jotka tekevät parhaansa oman kirjastonsa kehittämiseksi. Haluamme, että äänestäjä valitsee ehdokkaan, joka sitoutuu olemaan kirjastojen puolella.

Ota Kirjastojen puolella -logo käyttöön Facebookissa tästä linkistä: 

Ota logo käyttöön!

Lataa tästä vapaaseen käyttöön kirjastoaiheiset logot, joita voit jakaa somessa. Jos olet ehdokas, voit ottaa kuvat osaksi kampanjaasi. Jaa kuvasi meille, niin annamme sille näkyvyyttä omissa kanavissamme. 

Lataa logot (.ZIP) 

Kampanjaan osallistuessasi sitoudut siihen, että:

  1. Olet halukas kirjastopalveluiden kehittämiseen sekä alan koulutuksen ja ammattilaisten palkkojen turvaamiseen. Tiedostat, että vain prosentti kunnan menoista menee kirjastolle.
  2. Ymmärrät, että kirjasto  osa hyvinvointivaltion kivijalkaa. Noin 66 prosenttia suomalaisista käyttää kirjastoa. Suomessa on 3 miljoonaa kirjastokorttia.
  3. Tiedostat, että kirjaston merkitys kunnassa kasvaa, kun kuntien harteilta lähtevät sosiaali- ja terveyspalvelut. Kunnat voivat käyttää entistä enemmän aikaa kulttuuripalvelujen kehittämiseen.

Nostamme ilomielin esille kirjastojen puolella olevia ehdokkaita omissa somekanavissamme. Ota meihin yhteys: info@fla.fi

Jaa Facebook-kuvasi sivulle Suomen kirjastoseura: facebook.com/kirjastoseura/ niin saamme tiedon mukana olevista ehdokkaista.

Käytä Twitterissä ja Instagramissa tunnusta #kirjastonpuolella.

 

Yhteistyössä