Jäsenille

Vuosikokous 

Vuosikokous

Suomen kirjastoseura

VUOSIKOKOUS 2020

Suomen kirjastoseura – Finlands biblioteksförening ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 15.10.2020 klo 16 alkaen Tampereella, pääkirjasto Metsossa (os. Pirkankatu 2). Vuosikokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoittaudu vuosikokoukseen 8.10.2020 mennessä täällä. Etukäteen ilmoittautuminen on tärkeää, jotta voimme varmistaa turvallisen ja sujuvan tapahtuman.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat, Kirjastoseuraseuran strategia vuosille 2021–25 ja Kirjastoseuran rahaston sääntömuutos.

Vuosikokouksen asialistalla on myös Kirjastoseuran hallituksen jäsenten valinta. Pääset tutustumaan hallitusvaalissa ehdolla oleviin henkilöihin täältä.

Äänestäminen hallituksen jäsenten vaalissa tapahtuu nyt uudella tavalla. Voit äänestää joko ennakkoon sähköisesti tai paikan päällä vuosikokouspaikalla Metsossa. Sähköinen äänestysjärjestelmä on auki 29.9.-12.10.2020. Vuosikokouspaikalla äänestäminen on mahdollista ennen vuosikokousta klo 13–15 välillä. Lisätietoja ja tarkemmat äänestysohjeet toimitetaan lähempänä vaaleja, joten seuraathan kanaviamme. Äänestysjärjestelmään kirjautumiseen tarvitaan jäsenen sähköpostiosoite ja sen voit ilmoittaa tällä lomakkeella.

Jäsenten vuosikokoukselle mahdollisesti osoittamat esitykset on toimitettava kirjallisesti hallitukselle viimeistään neljä viikkoa ennen vuosikokousta. Voit lähettää aloitteesi sähköpostitse osoitteeseen: info @ fla.fi

Vuosikokouksen materiaalit ladattavissa alta pdf-tiedostoina: