Yhteisötyön työryhmä etsii uusia jäseniä.

Kiinnostaako kirjastojen tulevaisuus? Haluatko päästä mukaan kehittämään kirjaston toimintaa ja tavata kirjastoammattilaisia ympäri Suomen? Kirjastoseuran yhteisötyön työryhmä etsii jäseniä toimikaudelle 2018-19.

Jäseniltä kaivataan kiinnostusta asiakaslähtöiseen toiminnan kehittämiseen ja yhteistyöhön erilaisten kumppanien ja kirjaston välillä. Yhteisötyöllä tarkoitetaan kirjastojen saavutettavuuden ja asiakaslähtöisyyden lisäämistä tekemällä yhteistyötä asiakkaiden, muiden kumppanien tai ammattialojen kanssa palvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä. Yhteisötyö voi olla muodoltaan esimerkiksi asiakastyöpajoja, yhteisiä hankkeita tai muita uusia rahoitustapoja tai asiakkaille viestimistä ja osallistamista.

Työryhmät ideoivat ja järjestävät alaansa liittyviä koulutuksia ja keskustelutilaisuuksia, seuraavat ajankohtaisia asioita ja välittävät tietoa alalla eteenpäin sekä Kirjastoseuran hallitukselle ja osallistuvat omaa aihepiiriään koskeviin tapahtumiin.

Jäsenenä pääset toteuttamaan tapahtumia ja koulutuksia sekä verkostoitumaan aiheesta kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Sinulla on näköalapaikka osallistua aktiivisesti Kirjastoseuran toimintaan ja tuoda seuran toimintaan uutta näkökulmaa.

Työryhmä työskentelee pääasiassa verkossa, Skypen ja sähköpostin avulla. Lisäksi kokouksia on tarpeen mukaan muutaman kerran vuodessa.  Työryhmätyöskentelyyn kannattaa varata vähintään 4 h / kk. kossa. Työryhmän kokouksiin osallistumisesta maksetaan kokouspalkkio ja matkakustannukset korvataan. Valittavan henkilön tulee olla Kirjastoseuran jäsen (http://suomenkirjastoseura.fi/liity/).

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 28.2.2018 mennessä Kirjastoseuralle osoitteeseen info@fla.fi.

Lisätietoja Heini Oikkonen-Kerman, heini.oikkonen-kerman@hel.fi