Suomen Kirjastoseuran kansainvälisyys- ja monikulttuurisuustyöryhmä etsii opiskelijajäsentä vuoden 2018 alusta alkaen.

Oletko kiinnostunut kansainvälisyysasioista? Onko monikulttuurinen kirjastotyö lähellä sydäntäsi? Tule mukaan Kirjastoseuran toimintaan! 

Suomen Kirjastoseuran kansainvälisyys- ja monikulttuurisuustyöryhmä etsii opiskelijajäsentä vuoden 2018 alusta alkaen. Kansainvälisyys- ja monikulttuurisuustyöryhmän opiskelijajäsen valitaan 2 vuodeksi kerrallaan. Jos opiskelija valmistuu ennen kauden päättymistä, hänen toimikautensa loppuu valmistumiseen. Valittavan henkilön tulee olla Kirjastoseuran jäsen (http://suomenkirjastoseura.fi/liity/). 

Työryhmä ideoi ja järjestää monikulttuurisuuteen ja kansainvälisyyteen liittyviä koulutuksia. Työryhmä seuraa ajankohtaisia asioita ja välittää tietoa alalla eteenpäin sekä osallistuu omaa aihepiiriään koskeviin tapahtumiin Suomessa ja kansainvälisesti.

Jäsenenä pääset ideoimaan tapahtumia ja koulutuksia sekä verkostoitumaan aiheesta kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Sinulla on näköalapaikka osallistua aktiivisesti Kirjastoseuran toimintaan ja tuoda seuran toimintaan uutta näkökulmaa. 

Kokouksia on n. 4 kertaa vuodessa, yleensä pääkaupunkiseudulla. Kokousten välillä yhteydenpito tapahtuu sähköpostin ja sosiaalisen median välityksellä. Työryhmän kokouksiin osallistumisesta maksetaan kokouspalkkio ja matkakustannukset korvataan. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 31.10. mennessä työryhmän sihteerille: Kaisa Palomäki, kaisa.palomaki [at] valkeakoski.fi.
Lisätietoja työryhmän puheenjohtajalta: Ulla Pötsönen, ulla.potsonen [at] jns.fi