Mukaan Kirjastoseuran hallitukseen?

Sinä terävä, toimelias ja näkemyksellinen henkilö, Suomen kirjastoseuran hallitus tarvitsee sinua!

Suomen kirjastoseura on avoin ja sitoutumaton järjestö, valtakunnallinen ja kansainvälinen toimija, joka edistää yleisen kirjaston edellytyksiä toimia yhteiskunnassa. Uuden kirjastolain myötä on kirjastolle avautunut uusia mahdollisuuksia. Niiden konkretisoituminen palveluiksi ja toiminnaksi vaatii työtä ja viestinvientiä erityisesti päättäjille.

Avoin ja sitoutumaton Kirjastoseura arvostaa sitä, että haluat toimia seuran hallituksessa ja koet yleisen kirjaston tärkeäksi. Seuran strategiassa on linjattu toiminnan painopisteet, joiden pohjalta hallitus sekä suunnittelee että tukee toimintaa eri puolilla maata. Seuran hallitukseen kaivataan toimijoita, jotka kiinnostuvat asioista, ovat yhteispelaajia, tuovat ajatuksensa julki, mutta eivät takerru niihin, vaan tarjoavat ne edelleen kehitettäväksi.

Sukupuolesi, uskontosi, ikäsi, puoluekantasi, koulutustaustasi tai kansalaisuutesi ovat sivuseikkoja, tärkeämpää on, että haluat verkostoitua monimuotoisessa yhteiskunnassa ja olla luomassa uutta, innostavaa toimintaa yleisten kirjastojen ja kirjastonkäyttäjien hyväksi.  

Suomen kirjastoseuran hallitukseen voivat asettua ehdolle seuran jäsenet. Asetu ehdolle tai ehdota sopivaa henkilöä (varmista suostumus), lähetä tieto ehdokkaasta (ikä, koulutus, työura pääkohdittain, mahdolliset luottamustoimet ym., ehdokkaan sähköpostiosoite) sähköpostitse osoitteeseen info@fla.fi 17.3.2017 mennessä.