Kirjastoseuran työryhmiin kaivataan opiskelijanäkökulmaa

Kirjastoseuran fiktio-, nuortenkirjasto- ja esteettömät kirjastopalvelut -työryhmät etsivät opiskelijajäseniä kaudelle 2018-19.

Kiinnostaako kirjastojen tulevaisuus? Haluatko päästä mukaan kehittämään kirjaston toimintaa ja tavata kirjastoammattilaisia ympäri Suomen?

Suomen kirjastoseuran fiktio-, nuortenkirjasto- ja esteettömät kirjastopalvelut -työryhmät etsivät opiskelijajäseniä vuoden 2018 alusta alkaen. Kunkin työryhmän opiskelijajäsen valitaan 2 vuodeksi kerrallaan. Jos opiskelija valmistuu ennen kauden päättymistä, hänen toimikautensa loppuu valmistumiseen. Valittavan henkilön tulee olla Kirjastoseuran jäsen (http://suomenkirjastoseura.fi/liity/).

Työryhmät ideoivat ja järjestävät alaansa liittyviä koulutuksia ja keskustelutilaisuuksia, seuraavat ajankohtaisia asioita ja välittävät tietoa alalla eteenpäin sekä Kirjastoseuran hallitukselle ja osallistuvat omaa aihepiiriään koskeviin tapahtumiin.

Jäsenenä pääset ideoimaan tapahtumia ja koulutuksia sekä verkostoitumaan aiheesta kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Sinulla on näköalapaikka osallistua aktiivisesti Kirjastoseuran toimintaan ja tuoda seuran toimintaan uutta näkökulmaa.

Kokouksia on n. 4 kertaa vuodessa, yleensä pääkaupunkiseudulla. Kokousten välillä yhteydenpito tapahtuu sähköpostin ja sosiaalisen median välityksellä. Työryhmän kokouksiin osallistumisesta maksetaan kokouspalkkio ja matkakustannukset korvataan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 30.11.2017 mennessä Kirjastoseuralle osoitteeseen info@fla.fi.

Lisätietoja työryhmien sivuilta http://suomenkirjastoseura.fi/tyoryhmat/ tai suoraan puheenjohtajilta:

Esteettömät kirjastopalvelut -työryhmä Jaana Savela, jaana.savela@seinajoki.fi
Fiktioryhmä Marjut Puominen, marjut.puominen@hel.fi
Nuortenkirjastotyöryhmä Liisa Hopia, liisa.hopia@tampere.fi