Kirjastoalan opiskelija – hae mukaan Suomen kirjastoseuran hallitukseen

Haemme hallitustyöskentelyyn mukaan alan päätoimista opiskelijaa kaudelle 2018-2019.

Kiinnostaako kirjaston asemaan vaikuttaminen ja kirjastoalan kehittyminen? Haemme Suomen kirjastoseuran hallitustyöskentelyyn mukaan alan päätoimista opiskelijaa kaudelle 2018-2019.

Pääset tuomaan opiskelijoiden mielipiteet kuuluviin kokouksissa sekä edistämään alan tuleville ammattilaisille tärkeitä asioita. Opiskelijalle hallitustyöskentely avaa kiinnostavia näköaloja kirjastokenttään, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja verkostoitumiseen.

Opiskelija on hallitustyöskentelyssä mukana asiantuntijana, ei hallituksen jäsenenä. Opiskelija on läsnäolo- ja puheoikeus, ei äänioikeutta.

Hallitus kokoontuu noin kuusi kertaa vuodessa, kokouspaikkana on Kirjastoseuran toimisto Helsingissä (Runeberginkatu 15 A 6). Hallitukseen valittavan opiskelijajäsenen pitää olla Kirjastoseuran jäsen. Kirjastoseura vastaa opiskelijajäsenen matkakuluista ja kokouspalkkiosta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 13.12.2017 mennessä osoitteeseen info@fla.fi.

Sisällytä hakemukseesi:

• Yhteystietosi, tieto opiskelupaikasta ja siitä, missä vaiheessa opintoja olet.
  • Lyhyt perustelu, miksi haluat mukaan?

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Rauha Maarno (puh. 0447481801, rauha.maarno@fla.fi)