Hae apurahaa IFLA WLIC-konferenssiin osallistumiseksi Helle Kannilan rahastosta

Suomen kirjastoseura myöntää jäsenilleen Helle Kannilan rahastosta matka-apurahoja.

Vuonna 2017 apurahoja myönnetään suomalaisten kirjastoalan ammattilaisten ja opiskelijoiden World Library and Information Congress 2017 -konferenssiin osallistumiseksi Puolan Wroclawissa. Apurahoja jaetaan yhteensä enintään 10 000 euroa.

Huomioithan, että rahastosta myönnetään apurahoja sen sääntöjen mukaan vain Suomen kirjastoseuran jäsenille.

Lähetä apurahahakemus 12.4.2017 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Rauha Maarnolle (rauha.maarno@fla.fi).

Apurahahakemuksen tulisi sisältää seuraavat tiedot:
Hakijan perustiedot (nimi, osoite, pankkiyhteystiedot), kuvaus apurahan käyttötarkoituksesta (kokonaisbudjetti, Helle Kannilan rahastosta haettava summa, mahdolliset muut rahoituslähteet), perustelut apurahan saamiseksi. Apurahoja voivat hakea myös alan opiskelijat.

Lisätietoja:

Rauha Maarno, puh. 044 7481801 tai rauha.maarno@fla.fi